Najnovšie recenzie zo sekcie Farby na vlasy
- Kvalitný tovar za dobrú cenu.
Som spokojná, farbu z vlasov mi pekne zbavila.
Londa Color 8-38 svetlá blond zlatá perleťová 60 ml
Olga
Pridané: 1. februára 2024
(naposledy upravené 1. februára 2024)
Zakúpený v DROGÉRIA & PARFUMÉRIA
Tento pridukt pouźivam uz niekolko rokov, som nadmieru spokojnà takryje śediny . Moje vlasy majú kràsnu farbu a vśetci ju obdivujú. Śkida źe uź nie je dostať v obchode kde som ju kupovala.DM,101drogerie atď.
Perfektne stiahol neziaducu farbu,jefinou nevyhodou je zapach ale splnil to co mal a zapach casom zmizne..odporucam.
Biosline Biokap nutricolor farba 7,1 švédsky blond
Pridané: 31. januára 2024
(naposledy upravené 31. januára 2024)
Zakúpený v TENIFE.sk
Farba na vlasy prekvapila, aj keď odtieň bol o niečo svetlejší nevadí, lebo farba je fakt prírodná a vlasy boli krásne jemne a vyzerali zdravo. Nabudúce si kúpim trochu tmavší odtieň :)
super kvalita
S tovarom som velmi spokojna
- Je to dobre a to vidrži
Je to dobra vec lepsie ako farba dobra cena vestko v pohode dakujem im ze som si to mohol objednat
- Super, moje vlasy dostanú modrý nádych
Amlu pouzivam uz nejaky ten piatok. Moje vlasy su ziarive a zdrave. Super zabal.
- Túto farbu používam roky, veľmi pekne chytí a aj dlho drží na vlasoch.
- krásna farba, použiteľná aj pre oslabené vlasy, dobre kryje šediny
Farba je kvalitná, šetrná k vlasom, je to veľmi pekný a zaujímavý odtieň. Túto farbu už používam veľa rokov a vrelo ju odporúčam.
- kvalita je dobrá
kvalita je dobrá
- račej by som tovar kúpil v predajni
Spokojná ako vždy.
- Farba je kvalitná.
Splnila moje očakávania.
Zrozumiteľný návod na použitie, domáca aplikácia, neničí vlasy ako chemické farby. Po umytí vlasov biošampónom pustili modré indigo, až neskôr som zistila, že ihneď po použití henny vlasy neumývať! šampónom, iba vodou.
- Jednoduchá aplikácia, výborne zafarby
Pekna tmavohneda farba, skor som mala Cooper a zaziadalo sa mi navratu k povodnej farbe vlasou. Po tretej aplikacii tmavohnedej so m nadmieru spokojna.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »