Najnovšie recenzie zo sekcie Farby na vlasy
Ok
Ok
- Je to zázrak
Prep je výborný, dávam si ho len na korienky, nechám hodinu postáť a toto ina istotu zafarbi šedive odrasty. Potom aplikujem na vlasy farbu khádi strednu blond. Bez Color prep mi to šediny nezafarbí, takže za mňa je to nevyhnutnosť použivať pri farbeni raz do mesiaca. Takže so rada že som konečne prišla na prírodnú kombináciu lebo šedivé vlasy ja nemusím a chémia mi vlasy poničila. Teraz ich mám ako za mlada, tak sa teším. Dobre sa češú aj bez kondicionéra a čo som prekvapená hrozne rýchlo mi rastú. Za mňa super.
Za mňa zlatý preliv nie je zlatý preliv, len sa to tak volá . Vlasy sú svetlé ale v jednom tóne, takže mňa to sklamalo, možno na svetlejšie vlasy by to bolo chytilo inak. Ale vyskúšala som bola som zvedavá. Teraz dám na vlasy strednú blond a uvidím či sa to náhodou nepremieša a urobí to ten efekt prelivu. Ale khádi mám rada, dobre sa mi s nimi pracuje, už som sa to celkom naučila. Najviac zo všetkých prírodných farieb mi vyhovuje khádi, prášok sa vždy dobre rozmieša na jogurtovú konzistenciu a dobre sa aplikuje na vlasy. Ešte budem skúšať:)
Dobrý produkt
- Vlasy sú pevné a lesklé..spokojnosť
Je neutrálnej farby, ale trochu zosvetlila vlasy čo ma dosť prekvapilo..ale ináč kvalita a vlasy regeneruje..
Nesklamal, som spokojná.
Najlepšie farby
Profi farby, používam roky.
- Veľmi pekná farba s červenými odleskami po dvoch mesiacoch ma nádych už do ryšavá ale mne sa to paci
- nevysušuje vlasy
V pohode, ako farebný lak, dajú sa ním zakryť tmavé výrastky.
v porovnaní s práškovou hennou je farbenie je rýchlejšie a jednoduchšie, kryje aj šediny, nevýhoda je, že sa rýchlejšie vymýva
pekná farba
- krásne farbí, mám pocit, že robím niečo dobré pre moje vlasy a pokožku
- na vlasoch som mala túto henu v kombinacii s hnedou hennou cca 4 hodiny
- používam dlhodobo
- spokojnosť
produkt odporúčam
- Krásny chladný odtieň
- Nádherný odtieň
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »