Najnovšie recenzie zo sekcie Farby na vlasy
- Krásna farba
- Farba ktorá chytá aj na šediny, výborne
- Krasna farba
Dlho používané, vyhovuje
- Používam ho dlhodobo a fsrba je velmi pekná.
- kupene pre mamu, roky pouzivane
- bolo kupene pre mamu, roky pouzivane
L'Oréal Paris Excellence Creme Triple Protection barva na vlasy na barvené vlasy na všechny typy vlasů 5UR Universal Red 48 ml
- farba je pekná tmavo hnedá s nádychom červenej
- farba je v skutočnosti tmavšia ako je na obrázku, keď som ju ukázala sestre, ktorá je vyučená kaderníčka povedala, že 5-kové farby sú takéto tmavšie, len je to zlá fotka
- opakovaná kúpa
používam opakovanie,
- opakovaná kúpa - dobre farbí aj šedivé odrasty
spokojnosť
s produktom som spokojná
- Jednoduchy handling, min.cas. Skvely
Trošku menej mi chytili končeky vlasov, pretože boli zafarbené ako posledné, tým pádom farba nepôsobí až tak jednoliato a neprirodzene. Kondicionér s príjemnou vôňou spravil vlasy lesklé a ľahko rozčesatelné.
- Vlasy sú po tomto produkte vyživené a pevnejšie
Konečne vyrobená pekná farba a som s ňou veľmi spokojná
Prvý krát som použila hennu. Veľká spokojnosť.
- vytiahne žlté tóny farby
- krásne vonia
- cenovo dostupný produkt
Dlhšie som rozmýšľala nad tým ako oživiť farbu môjho odrasteného blond melíru, ktorý sa už začal prirodzene vymývať. Nakoľko farbám v drogérii absolútne nedôverujem, hľadala som inú cenovo dostupnú možnosť a tá prišla v podobe týchto Toning Drops.
Kvapky skvele dopomôžu k vytiahnutiu žltkastých prameňov, ktorým treba prirodzene dodať šmrnc a chladné tóny. Okrem toho, že to naozaj funguje, tak cena je bezkonkurenčná a určite by som tomu dala opäť šancu byť vami. Som veľmi spokojná a určite sa teším na ich ďalšie použitie!
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »